ko logo

Archieven: Projects

Bibliotheek Bergeijk in beweging

Klant: Bibliotheek de Kempen

Met het oog op de veranderende rol van bibliotheken is bibliotheek Bergeijk aan het verkennen hoe het bereik van de bibliotheek(diensten) vergroot kan worden.

Meer over dit project
oranjeboomstraat

Participatie – Oranjeboomstraat

Klant: Gemeente Rotterdam

KO helpt bewoners en organisaties rond de Oranjeboomstraat in Rotterdam hun stem te laten horen in de planvorming voor de herontwikkeling van de straat.

Meer over dit project
open schooling navigator

Open Schooling Navigator

Klant: Project Make it Open - i.s.m. WAAG

Samen met een team van WAAG ontwikkelden we een online docentenplatform dat ondersteunt in het ontdekken van én aan de slag gaan met Open Schooling.

Meer over dit project

Klantreis in balans of uit balans

Klant: GGzEindhoven

Voor Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven onderzocht KO hoe Eindhovenaren mentaal in balans blijven. Dit leverde een bruikbare set persona's en klantreizen op.

Meer over dit project

Prettige Collega Digitaal

Klant: Stichting STRAS

KO ontwikkelde digitale werkvormen bij de cursus Prettige Collega van Stichting STRAS, deze cursus ondersteunt mensen met een beperking bij het vinden van een werkplek.

Meer over dit project

Design Thinking workshops

Klant: Kennisland

Aan de zorgvernieuwers van het Veranderaarsprogramma heeft KO workshops gegeven over de stappen Define en Ideate uit het Design Thinking proces.

Meer over dit project

Participatie – Station Rotterdam Zuid

Klant: Gemeente Rotterdam

Samen met omwonenden van Station Rotterdam Zuid heeft KO een concept ontwikkeld voor het toekomstige station en het gebied eromheen.

Meer over dit project

Creatieve participatiemiddelen

Klant: Gemeente Tiel

KO bedacht creatieve participatiemiddelen om feedback op te halen bij Tielenaren over de herontwikkeling van het voormalige fruitveilingterrein in Tiel.

Meer over dit project

Innovatieve tool voor burgerparticipatie

Klant: Lectoraat Civic Technology

KO ontwikkelde op basis van gebruikersbehoeften inspirerende concepten voor de ontwikkeling van een online tool ter ondersteuning van burgerparticipatie.

Meer over dit project

Duurzaam gezond bewegen

Klant: Lectoraat Gezonde Leefstijl in een Stimulerende Omgeving (GLSO)

Aan de hand van online interviews met cliënten heeft KO de behoefte van deze cliënten in kaart gebracht met betrekking tot coaching van duurzaam gezond bewegen.

Meer over dit project
Terug naar boven