ko logo

Training Co-creatie IJsbrekers

  • Klant: IJsbrekers

Omschrijving project

IJsbrekers wil het ijs breken in onze samenleving door het faciliteren van ontmoetingen tussen voorbijgangers die anders aan elkaar voorbij zouden gaan in de publieke ruimte. Hiervoor gaat project IJsbrekers een culturele interventie ontwikkelen die de zintuigen prikkelt en speelt met de verwachtingen van de deelnemers. Een mobiele installatie vormt het fysieke middelpunt van deze interventie.

De ontwikkeling van de culturele interventie wil IJsbrekers in co creatie doen met buurtbewoners en andere stakeholders uit de wijk Rotterdam Groot IJsselmonde. KO is gevraagd om de projectteamleden van IJsbrekers te trainen en begeleiden in dit co-creatie traject.

Vraag aan KO

Train en begeleid de projectteamleden van het project IJsbrekers in dit co-creatie traject.

Oplossing

In de training heeft KO de projectteamleden laten kennis maken met de geschiedenis en het belang van co-creatie. KO heeft de verschillende fasen van een co-creatie traject inzichtelijk gemaakt en de projectteamleden zijn aan de slag gegaan met creatieve technieken.

Na afloop van de training begeleidt KO de projectteamleden bij het voorbereiden en achteraf analyseren van een aantal co-creatie sessies.

De training vond online plaats, vanwege de op dat moment geldende Coronamaatregelen.

angle leftvorige
Jeugdbibliotheek van de toekomst
Terug naar boven