ko logo

Projecten

KO werkt aan heel diverse vraagstukken. Dat zie je terug in ons portfolio. We kiezen niet voor een specialisatie in een bepaald onderwerp. Dat doen we bewust. Zo blijft onze nieuwsgierigheid intact en kunnen we elk vraagstuk met een oprecht open blik benaderen.

Tactiele ervaring voor tentoonstelling Dinomakers

Klant: Teylers Museum

KO maakte voor het Teylers Museum een nieuwsgierigmakende tactiele speurervaring waarmee kinderen in de voetsporen van een paleontoloog stappen.

Meer over dit project

Hoe kiezen middelbare scholieren een vervolgstudie?

Klant: Technische Universiteit Delft

Voor de Technische Universiteit Delft deed KO experience research naar hoe middelbare scholieren in hun eindexamenjaar kiezen voor een vervolgstudie.

Meer over dit project

Zoektocht naar psychische hulp

Klant: Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven (GGzE)

KO deed onderzoek naar hoe mensen die zoeken naar passende psychische hulp hun zoektocht ervaren. De verworven inzichten worden gebruikt om oplossingen te ontwerpen die bijdragen aan het verkorten van wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg.

Meer over dit project

Workshop klantcommunicatie

Klant: Nederlands Paramedisch Instituut (NPi)

Het secretariaat van NPi ging in deze workshop aan de slag met ontwerptechnieken en creativiteitsoefeningen om de eigen klanten nog beter te leren kennen en een boost te geven aan het schrijven van teksten voor verschillende uitingen.

Meer over dit project
Terug naar boven