ko logo

Stage lopen bij KO

  • Stage lopen bij KO
ko stage

KO is een ontwerpbureau dat meedenkt over en mee ontwerpt aan oplossingen voor sociaal maatschappelijke vraagstukken. Wil jij hier ook aan bijdragen?
Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde stagiaires.

Wie we zoeken

KO is altijd op zoek naar talenten die met ons willen meedenken en mee ontwerpen. We hebben sowieso plaats voor een stagiair in de periode van september 2023 t/m februari 2024. Maar reageer ook vooral als jouw stageperiode net op een ander moment valt. Als je bij ons past, passen we daar wel een mouw aan!

Wij zijn we op zoek naar...

  • iemand die heel erg nieuwsgierig is
  • iemand die het leuk vindt om kwalitatief onderzoek te doen
  • iemand die sterk is in het uitwerken van concepten tot producten (denk aan een interactief product, een grafische uiting, een ruimtelijk ontwerp, kies maar…)
  • iemand die graag met mensen in gesprek gaat en het leuk vindt om te helpen bij het faciliteren van creatieve workshops
  • iemand die er blij van wordt om mee te werken aan maatschappelijk vraagstukken
  • iemand die goed is in iets waar wij nog niet aan hebben gedacht, maar waarvan jij denkt dat goed bij ons past

Welke opleidingen zijn welkom?

Je hoeft niet het hele bovenstaande rijtje af te kunnen vinken, we zijn bovenal op zoek naar een student in de afrondende fase van een (HBO of WO) opleiding die relevant is voor wat wij doen. Bekijk dus ook goed de rest van deze website om te bepalen waar jouw talenten van pas kunnen komen.

Welke opleiding je doet, maakt ons dus niet uit. Zelf hebben wij Industrieel Ontwerpen gestudeerd in Delft en lesgegeven bij Communicatie en Multimedia Design in Den Haag. Die studies kennen we goed, maar we zijn zeker ook nieuwsgierig naar wat studenten van andere opleidingen te bieden hebben.

Hoe werkt een stage bij KO?

Samen gaan wij uitvinden hoe je stage er precies uit zal gaan zien. Een flinke dosis nieuwsgierigheid komt dus van pas!

Stage lopen bij KO betekent dat je werkt vanuit huis én vanuit onze studio op loopafstand van station Rotterdam Centraal. Op welke dagen je waar werkt bepalen we in overleg, net als de hoogte van je stage vergoeding. 

Interesse?

Interesse in een stageplek bij KO? Stuur dan je CV, een motivatie en een portfolio van relevant werk naar jessy@koisnieuwsgierig.nl. Wij zijn nieuwsgierig waar je ons mee gaat verrassen…

Terug naar boven